DET SKA VARA ROLIGT ATT BYGGA OM,

VI TAR DET STEG FÖR STEG TILLSAMMANS

1. PLANERING & DESIGN

Utifrån en stressfri process går vi tillsammans igenom dina tankar och idéer. Lokalen planeras utifrån dina förutsättningar. Vart ska vi placera köket? Hur ska baren utformas? Vilken känsla vill du att inredningen förmedlar?

Våra säljare och designers hjälper dig ta fram alla underlag så du slipper tänka på detaljerna. Vi vidareutvecklar dina första tankar och idéer till ett genomtänkt helhetskoncept där vi visualiserar visionen genom en moodboard och 3D-ritning.

1. PLANERING & DESIGN

Utifrån en stressfri process går vi tillsammans igenom dina tankar och idéer. Lokalen planeras utifrån dina förutsättningar. Vart ska vi placera köket? Hur ska baren utformas? Vilken känsla vill du att inredningen förmedlar?

Våra säljare och designers hjälper dig ta fram alla underlag så du slipper tänka på detaljerna. Vi vidareutvecklar dina första tankar och idéer till ett genomtänkt helhetskoncept där vi visualiserar visionen genom en moodboard och 3D ritning.

2. MASKIN & UTRUSTNING

Utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar tar vi fram ett förslag på vilka maskiner som passar bäst för din verksamhet. Fokus ligger på hög kvalitet och bra arbetsmiljö för personalen – med rätt produkter till rätt pris.

I förslaget tar vi självklart hänsyn till vatten, avlopp, el och andra anslutningar. Även myndigheternas krav. Behöver vi ändra något med ventilationen? Kylanläggningar? Räcker kapaciteten i kablar och säkringsskåp?

3. MÖBLER & INREDNING

Färger, former och möbler levereras och dina lokaler får sitt nya utseende. Vi arbetar med hållbarhet och kvalitet, utifrån noga utvalda leverantörer av möbler, dekoration, porslin, belysning, golv och köksutrustning.

Ingenting lämnas åt slumpen. Designen och känslan blir precis som du önskar och vi gör ditt koncept tydligt redan vid entrén.

4. SERVICE & SUPPORT

Vårt samarbete upphör inte vid premiären, för vi tycker att det är viktigt att allt fungerar och att du du är nöjd även i framtiden. När något behöver förändras eller kompletteras så är vi bara ett ett mejl eller telefonsamtal bort.

Vi har lång erfarenhet i branschen, ett stort nätverk av serviceföretag och ett brett sortiment av reservdelar till allt vi installerat.

5. EKONOMI & FINANSIERING

Det kan vara påfrestande för likviditeten att bygga eller renovera en större lokal. Inte minst inkomstbortfallet under själva byggtiden. Därför har vi i nära samarbete med våra leverantörer tagit fram olika finansieringslösningar, beroende på dina behov och önskemål.

Det är vårt gemensamma mål att din verksamhet ska öka i omsättning.