ENTUSIASTISKA PROFFS PÅ RESTAURANGER

Vi inreder och utrustar framtidens restauranger, storkök och offentliga miljöer. WOKK ska vara det självklara valet för dig som vill förändra dina lokaler – oavsett om du har en ny lokal eller står inför en renovering.

Våra 600 kunder kan vittna om att vi vet precis vad din verksamhet behöver. Vi är en obunden helhetsleverantör av möbler, inredning och köksutrustning med över 60 års samlad erfarenhet av restauranger och andra lokaler.

Utöver restaurangbranschen arbetar vi även med offentliga miljöer, kontor och caféer. Vi anser att det inte finns någon lokal som är för stor eller för liten för ny inredning, smakfull design och bättre utrustning. Vi vet att vi kan lyfta din lokal och atmosfär, med ditt koncept som röd tråd, så att du kan locka nya kunder till din verksamhet.

Det bästa vi vet är att få inreda framtidens lokaler och miljöer tillsammans med dig!

KONTAKTA OSS

VÅR HISTORIA

WOKK  är  ett  svenskt familjeföretag  som startades 2016 av Kauko och sönerna Tommy och Stefan. Visionen var att leverera högkvalitativa lösningar för restauranger och caféer i såväl köket som serveringsytan.

» Efter många år i branschen bestämde vi oss att det var dags att bygga en egen verksamhet. Med noggrant utvalda samarbetspartners började vi sakta bygga upp det som WOKK idag står för – En komplett helhetsleverantör av inredning och storkök. «

– Tommy Wånggren, VD