Våra tjänster

Vi utrustar och inreder framtidens restauranger

Vilka är WOKK?

Våra tjänster

Kontakta oss

pLANERING OCH PROJEKTERING

Vi erbjuder kunden hjälp med projekteringen i ett tidigt skede genom att göra måttsatta planritningar och dess tillhörande dokumentation för t.ex el och va-avsättningar. Vi håller en löpande dialog med entreprenaden, deltar vid byggmöten och fungerar som bollplank under hela projekteringsfasen.

 

Vi kan även erbjuda att göra ritningarna i 3D för att få en helhetsbild av restaurangen, både kök och servering.

Maskiner och utrustning

Wokk är en oberoende maskinleverantör och samarbetar med de största och mest etablerade leverantörerna av storköksutrustning i branschen.

Med vår stora produktkännedom och nära partnerskap säkerhetsställer vi att kunden alltid får rätt produkter till sitt kök, till rätt pris.

Läs mer under fliken Våra Partners.

inredning

Det visuella i en restaurang är oftast det första gästen ser. Därför har vi valt att jobba med toppskiktet av leverantörer när det gäller allt ifrån lampor, porslin, möbler och snickerier.

Tack vare att vi kan erbjuda 3D-ritningar bjuder vi in kunden att vara med och få helhetsbilden klar för sig och sätta sin egen touch.

fINANSIERING

Vi vet att bygga eller renovera en restaurang kan vara krävande för likviditeten. Därför jobbar vi på Wokk tillsammans med våra samarbetspartners för att få fram den bästa finansieringslösningen för just er rörelse.

Vid frågor angående finansiering kontakta oss gärna redan idag.

Service och support

Med lång erfarenhet, ett stort kontaktnät av servicefirmor samt ett stort utbud av reservdelar erbjuder vi gärna våra kunder den hjälp som efterfrågas. Med allt ifrån en garantifråga, en specifik reservdel, serviceavtal eller komplett installation av restaurang.

Detta är något som vi på Wokk tar på absolut största allvar.